Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P93e12t27r 98J52í34l59e58k

21. 10. 2018 3:39

Ano, začněme to brát vážně. Když vidím, kolik lidí sdílí a šíři totální nesmysly okopírované ze Sputniku a jemu podobných webů, a nekriticky všemu věří, začínám mít obavy o dalším směřování naší země.

1 0
možnosti
VN

Souhlasím. Jenom si myslím, že za to nemůžou ty weby, účetní a hackeři. Nechápu, jak může reklama za 10 mil. USD na sociálních sítích rozklížit americký politický systém. To mně hlava nebere. A nebo jsou podle FBI ti lidé fakt tak blbí.

0 0
možnosti
JL

Pane Nesrsto, dal jsem karmu. Znam tento pripad z prvni ruky. Je jeste nutne znat, zda levicova strana nebyla v tom namocana stejnym zpusobem, jak se pomalu objevuje pomoci vyslechu vrchnich cinitelu FBI a Departmentu of Justice, pri volbach 2016. Tito clenove techto dvou instituci s pomoci Clintonoveho stabu, ktery financoval vytvareni "fake news" pomoci ruskeho oligarchy a britskeho spiona na celou skupinu pomocniku pro Trumpovo zvoleni byt prezidentem. Tento "fake news" pouzily pro dokument k soudu, aby mohli "legalne" odposlouchavat vsechny v Trumpove skupine. Protoze se to nestalo a Trump vyhral, je dnes specialni prosekutor pan Mueller, ktery jeste dnes (jiz 18 mesicu) vysetruje nejakou spojitost (collusion) mezi Trumpem a jeho skupinou a RF.(stale bez vysledku).

Jen mohu dodat (s uspokojenim), ze mnoho tech cinitelu z obou instituci, jiz tam nepracuji. Pomalu jsou predvadeni pred soud a tam je moznost se dozvedet vice detailu. Ukazka demokracie v plne sile!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 850x
Dívám se kolem sebe a často se nestačím divit, co všechno se dnes může stát, jaké problémy řešíme, čemu věnujeme pozornost. A říkám si, proč a kam se ztratil ten starý dobrý selský rozum?

Seznam rubrik