Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také bych se někdy do toho proutěného koše vrátila... :-)

1 0
možnosti

Budu ukamenován, je nová doba přece. Já si myslím, že role muže a jeho místo - U porodu není! Tam taky může zajít - (Osobně nevím, co bych tam tvořil). Místo muže je tam, kde chybí! V jeho spolehlivosti v čele rodiny, jako hospodář, manžel a otec. Mj., svědčí o tom i fakt čísel, o stavu dnšního Institutu manželství! Tam pak překvapivě 50% mužů, zase není přítomno ! Nu značím si, nepřítomen .. :-)

3 0
možnosti
Foto

Vy jste ale opravdu šprýmař, málem jsem tomu naletěla. Tedy že Vy, kritik asistence nastávajících otců v porodních sálech, jste se na to také nechal přemluvit. Ale jak vidím, všechno je jinak... 8-o Tak, jako Vy, jsme na tom všichní, my, živoucí lidičkové... A někteří z nás se dokonce tolik vzpouzeli, že nato i museli jít felčaři drasticky, přímo skalpelem. U Vás se člověk parádně pobaví, rozhodně víc, než kdyby sledoval ten šumr v poslanecké sněmovně. R^;-)

1 0
možnosti

Připojuji se a styl blogera oceňuji - Je mazaný! Tu účast otce na sále, chápu volně - dobrovolně. Být přítomen - je pak i snadné. Jde o to skutečné - těžší! Jde o pomyslný dialog, kdy dítě pak volá : Mamíí a kde mám vlastně otce? (Ona zřejmě odpoví) - Dobrá otázka, dcerko Mirko. Nu, po čase zmizel v ložnicích jiných žen, alimenty, pravda, taky neplatí, ale je to dobrý člověk! U porodu - Byl přítomen ! ... :-)

0 0
možnosti

U vas se vždycky pobavím příjemným a milým článkem.R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 850x
Dívám se kolem sebe a často se nestačím divit, co všechno se dnes může stát, jaké problémy řešíme, čemu věnujeme pozornost. A říkám si, proč a kam se ztratil ten starý dobrý selský rozum?

Seznam rubrik