Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to smutné. Praha se vydala cestou zmaru.

0 0
možnosti

Napsal jste to hezky, člověk by se i zasmál, kdyby to nebylo tak blízko realitě. Praha má především smůlu. To, co sedí na magistrátu posledních pár let, to je opravdu naprostá tragédie.

1 0
možnosti

P30e11t64r 77A10g21u42l94á21r

26. 4. 2018 22:22

Ono je docela jedno jaký má Praha plán. Všechny plány zhatí, radní - vepři boubelatí! (pan Švandrlík promine)

3 0
možnosti
Foto

Pražáci si mohou klidně a svorně zpívat "my Prahu nedáme, radši ji zbouráme!!"...!

3 0
možnosti

Dalsim kandidatem na zriceni je Zeleznicni most na Smichove. I z dalky lze pozorovat dokonale zrezivele oblouky nosne konstrukce. Pesi lavky v obou smerech byly jiz uzavreny. Ceka se jen na to az se do Vltavy zriti vlak i s lidmi. Nebude to trvat dlouho.

1 0
možnosti

no odhaduji,že ten most bude provozován nikoliv TSK ale SŽDC a tak bude v mnohem přísnější kontole. Smutné je,že jednoduchá oprava prostoru pro chodce se neřeší a zůstvá zavřený.

0 0
možnosti

Hahahaha, přesně jste to vystihl, doufám, že Palackého most vydrží, ten já potřebuji;-D, i když, když bude nejhůř tak šup na privoz na Výtoň. Nakonec, sláva magistrátu, Praha bude konečně jen pro pěší a rikši;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 850x
Dívám se kolem sebe a často se nestačím divit, co všechno se dnes může stát, jaké problémy řešíme, čemu věnujeme pozornost. A říkám si, proč a kam se ztratil ten starý dobrý selský rozum?

Seznam rubrik